Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mina desfiintata in Valea Jiului

Exploatarea Miniera Barbateni din Valea Jiului (judetul Hunedoara) se va desfiinta, de la 1 octombrie, ca unitate de sine statatoare, fiind transformata in sector al EM Lupeni. Modificarea are la baza activitatea slaba a acestei unitati ...

Share

Carmen Cosman 0 comentarii

30.09.2005 - 00:00
Exploatarea Miniera Barbateni din Valea Jiului (judetul Hunedoara) se va desfiinta, de la 1 octombrie, ca unitate de sine statatoare, fiind transformata in sector al EM Lupeni. Modificarea are la baza activitatea slaba a acestei unitati extractive, care a creat nemultumiri in randul angajatilor. Directorul general al Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Daniel Surulescu, a afirmat ca s-au purtat deja discutii cu administratiile de la Lupeni si Barbateni, astfel incat sa nu existe nici o deficienta in momentul in care se va realiza schimbarea. El a spus ca muncitorii si maistrii nu sunt afectati de aceasta trecere, dar personalul TESA se va reduce cu 20 de posturi. "Celor care vor pleca li s-au oferit alte locuri de munca", a adaugat Surulescu. Mina Barbateni traverseaza o perioada economica foarte grea si nu exista nici o sansa de redresare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...