11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialMedicamente noi

Medicamente noi

Vitamina E, vitamina tineretii

Se prezinta si se elibereaza in farmacii sub forma de flacoane cu 30 de capsule. Se administreaza o capsula pe zi, capsula are un continut de 47 mg vitamina E naturala. Au nevoie de acest produs: persoanele care au depasit 35 de ani, persoanele cu nivel de colesterol si trigliceride, la nivelul superior al normalului si pentru tratament, impotriva sterilitatii. Este un factor antioxidant, activ in neutralizarea radicalilor liberi.
Amelioreaza circulatia sanguina, protejeaza inima, diminueaza colesterolul sanguin si previne aparitia de cuaguli sanguini. Vitamina E favorizeaza sarcina si ajuta la reglarea si stabilizarea productiei de hormoni feminini. Are efecte benefice asupra potentei sexuale.

Solutie injectabila rehidratanta

Perfuzol este o solutie injectabila de uz veterinar, ce are in compozitie glucoza, calciu gluconic, clorura de calciu si de magneziu, vitaminele C+B1+B6, clorura de sodiu si cofeina. Se recomanda pentru rehidratare dupa hemoragii, enterite prelungite, in afectiuni circulatorii si postoperatorii. In cazuri de urgenta (colaps) se poate administra intravenos pentru restabilirea parametrilor fiziologici. Nu se administreaza in insuficienta renala sau hepatica, insotite de edeme si ascita. Se elibereaza in farmaciile si punctele farmaceutice veterinare in flacoane de 50,100 si 200 ml.

Biostimulator si antistres

Multivitarom este un produs ROMVAC, de uz veterinar, solutie injectabila, care actioneaza ca biostimulator si antistres. Stimuleaza functia de reproductie, protejeaza aparatul osteomuscular, metabolismul lipidic si glucidic. Produsul este recomandat de medicii veterinari si ca stimulator al cresterii la tineretul mamiferelor si pasarilor domestice.
Multivitarom, asociat cu antibiotice, se poate folosi in medicatia antistres si in preventia unor boli infectioase sau parazitare. Multivitarom este recomandat in tulburarile sistemului nervos sau in tulburari ale metabolismului mineral, lipidic si glucidic. Se ambaleza in flacoane de 20,50 si 100 ml si se elibereaza fara reteta in farmacii si puncte farmaceutice veterinare.

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...
Ultima oră
Pe aceeași temă