9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMedicamente noi

Medicamente noi

Extract de menta

Extractul de menta se elibereaza in farmacii sub forma de flacoane cu 30 de capsule si este indicat pentru persoanele cu probleme digestive, cu dischinezie biliara, care sufera de balonari si care nu au pofta de mancare. Capsula contine ulei esential obtinut din frunze si tulpini de menta.
Uleiul de menta actioneaza la nivelul tubului digestiv, reduce producerea de gaze in intestin si stimuleaza secretia sucurilor digestive. Ajuta la evacuarea secretiei biliare, deoarece extractul de menta reduce riscul aparitiei disfunctiei biliare.

Antimicrobian si coccidiostatic

Oxifuran comprimate (flacoane cu 100 capsule) este un preparat antimicrobian si coccidiostatic de uz veterinar. Are in compozitie oxitetraciclina, furazolidona si un excipent stiut de producatorul Romvac.
Actioneaza ca antimicrobian marcant contra germenilor gram pozitiv si gram negativi microplasme si ca antiviral pentru unele tulpini virale. Combate eficient giardia si trichomonas la animalele de companie si la pasari. Tratamentul se asociaza cu un complex polivitaminic. Dupa tratament se va administra lapte acidulat. Poate fi eliberat in flacoane cu 100 comprimate, in farmacie si punctele farmaceutice veterinare.

Preparat nutritional

SA-37 flacoane cu 100 tablete este un medicament (preparat) nutritional de uz veterinar, care contine vitamine lipo si hidrosolubile, minerale, acizi grasi esentiali, proteine, ulei si celuloza, pentru animalele de companie.
SA-37 se elibereaza fara reteta in farmaciile si punctele farmaceutice, recomandat de medicii veterinari, mai ales la tineret si la animalele in varsta, prevenind dezechilibrele metabolice si bolile nutritionale cum ar fi: rahitismul, osteoporoza, diabetul zaharat, guta si obezitatea la speciile de animale de companie.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă