Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Masini cu camere de garda, medici si asistenti au plecat de la Spitalul Universitar

O caravana formata din 15 masini echipate similar camerelor de garda de urgenta, precum si 35 de medici si asistenti au plecat ieri de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti spre zonele inundate din Moldova pentru a oferi asistenta ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
O caravana formata din 15 masini echipate similar camerelor de garda de urgenta, precum si 35 de medici si asistenti au plecat ieri de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti spre zonele inundate din Moldova pentru a oferi asistenta medicala populatiei din aceste regiuni. Coloana se va opri la Focsani de unde va fi dirijata spre zonele cu cel mai mare risc de contractare a bolilor infectioase, si anume Vadu Rosca, Mircesti, Radulesti, Milcov, Maicanesti si Nanesti. Generalul de brigada Costica Silion, comandantul Jandarmeriei Romane, a declarat ca "cei mai buni medici bucuresteni, specializati in urgente medicale, vor veni sa-i ajute pe colegii lor din Focsani care sunt epuizati". Prof. dr. Sorin Oprescu, directorul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a spus ca toti cei care au plecat spre aceste zone sunt voluntari. Ei vor evalua starea de sanatate a localnicilor, vor acorda ingrijire de urgenta tuturor celor care vor avea nevoie sau vor dirija spre spitale cazurile care necesita internarea. "Nu mergem cu ajutoare umanitare, acestea vor veni mai tarziu. Ceea ce oferim noi este asistenta medicala de urgenta celor aflati in suferinta".

Citește totul despre:

Comentarii