9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialMarturia politistului arestat pentru omor

Marturia politistului arestat pentru omor

» Fostul politist de la Sectia 3 Constanta arestat pentru ca si-ar fi omorat bunicul sustine ca este nevinovat.

Adrian Dorobantu, fostul politist acuzat ca si-a ucis bunicul in bataie, a sustinut, ieri, la audieri, ca este nevinovat si totul este o inscenare. Individul a atacat decizia Tribunalului Constanta prin care a fost arestat preventiv pe o perioada de 29 de zile. Desi a refuzat sa faca vreo declaratie in timpul procesului, in finalul acestuia le-a spus judecatorilor ca acuzatiile aduse sunt nefondate, ca nu exista probe concrete impotriva sa si ca totul este o nascocire a matusilor, care ar fi avut un interes material daca el ramanea in arest. "Matusile mele au o antipatie fata de mine. Ele stiu cat am muncit si ca le-am dat bunicilor sa manance si tot ce au avut nevoie. Sambata am fost adus cu propunere de arestare si am inteles ca ele au declarat ca vor sa se razbune pe mine si ca vor ajunge departe cu razbunarea lor.

 

Pana la urma se va afla adevarul", a declarat suspectul in fata magistratilor de la Curtea de Apel Constanta. Totodata, individul a sustinut ca in noaptea in care se presupune ca a avut loc crima el i-a dat 10 lei bunicului sau si l-a trimis sa cumpere o sticla de bere. Potrivit lui Adrian Dorobantu, batranul s-a intors in jurul orei 22.00, plin de praf si fara bani. Atunci, bunicul sau le-ar fi zis ca a fost atacat si s-a culcat. Totusi, declaratia acestuia se contrazice cu cea a bunicii sale, care le-a spus anchetatorilor ca sotul sau nu a iesit deloc din casa. Cu toate acestea, femeia a sustinut ca nu l-a vazut pe nepotul sau in timp ce lovea victima.

"Pe mine ma omora…"
Singura care le-a spus procurorilor ca Adrian Dorobantu si-a ucis bunicul este cumnata victimei, cea care locuia cu cei doi batrani. De altfel, in ziua in care a fost descoperit cadavrul barbatului, aceasta a sustinut ca ea urma sa fie o alta victima a agresorului si ca i-ar fi batut in repetate randuri atat pe ea cat si pe bunicii lui: "Pe mine ma omora, pe mine ma omora. Ne ameninta mereu ca o sa ne omoare pe toti si ca o sa ramana el cu apartamentul". De altfel, vecinii spun ca aproape saptamanal se auzeau scandaluri din apartamentul batranilor si ca cele doua femei au tipat de mai multe ori ca cineva le omoara in casa. Totusi, oamenii se tem sa dea prea multe informatii si spun ca suspectul era un tip violent.

Exclus din politie
Pana in luna aprilie, Adrian Dorobantu a lucrat ca agent la Sectia 3 de Politie Constanta, dar a fost concediat dupa ce s-a facut public faptul ca acesta si-a snopit in bataie bunica de 85 de ani. Totusi, nici atunci femeia nu a depus plangere impotriva nepotului sau, desi initial le-a povestit jurnalistilor si politistilor cum s-a petrecut totul. Batrana a sustinut ca a cazut pe scari si ca astfel s-a ales cu vanatai pe tot corpul. La scurt timp dupa incident, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Constanta a decis excluderea lui Adrian Dorobantu din institutie, pe motiv ca ar fi prejudiciat imaginea politistilor de la malul marii. Individul a atacat decizia IPJ Constanta si a sustinut ca solutia sefilor nu este corecta.

» Barbatul a fost retinut dupa ce procurorii ar fi gasit in apartamentul unde locuia impreuna cu bunicii lui dovezi impotriva suspectului.

Cele mai citite

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă