13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialMaratonul evenimentelor la "Iulius Mall" Timisoara

Maratonul evenimentelor la “Iulius Mall” Timisoara

Complexul “Iulius Mall” din Timisoara a fost, weekend-ul trecut, un adevarat maraton al evenimentelor. Ziua de vineri a debutat cu prima parte a show-ului “Mall Beauty”, concurs de frumusete, prezentari de moda, demonstratii de make-up, reprezentatii de dans, recital muzical.
Castigatoarele acestei prime editii au fost: Locul I – Miss “Mall Beauty”: Bianca Mirciov; Locul II – Miss Fotogenie: Sandra Vucea; Locul III – Miss Popularitate: Andreea Ilie. Premiile acordate de organizatori au constat in: week-end de doua persoane la Milano, curs gratuit oferit de agentia de modeling “Top Models” si aparitie pe coperta “Mall Mania” pentru castigatoarea Marelui Premiu, respectiv cursuri gratuite de modelling oferite de “Top Models” si tinute vestimentare oferite de casele de moda participante, pentru ocupantele locurilor 2 si 3.
Tot vineri, intre orele 15.00 si 21.00, a avut loc o demonstratie make-up artist. Un alt eveniment de anvergura a avut loc in aceeasi zi de la ora 18.30. Supercupa Iulius Mall – Blitz – A.C.R. 2005 (ultima etapa din Campionatul Judetean de Automobilism) a mobilizat un numar impresionant de iubitori ai acestui sport in parcarea “Iulius Mall”, care a fost transformata intr-un veritabil circuit.
Sambata a fost reluata demonstratia make-up artist, iar la ora 18.00 a avut loc o prezentare de tinute business-elegant. Programul a fost completat cu un cafe-concert sustinut de catre saxofonistul DAX. Duminica, evenimentele au continuat cu cea de-a treia repriza a demonstratiei de make-up artist si cu un nou concert de saxofon.
Toate aceste evenimente reprezinta, in primul rand, o promisiune a numeroaselor surprize pe care le pregateste “Iulius Mall”.

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă