Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Manifestari pentru cei mici

"Salutari din Romania" Concursul de creatie "Salutari din Romania", care se desfasoara astazi, la Liceul "Jean Monet" (str. Jean Monet nr. 2), reuneste elevi talentati, care vor realiza carti postale prin ale caror tematici sa fie pusa ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
"Salutari din Romania"

Concursul de creatie "Salutari din Romania", care se desfasoara astazi, la Liceul "Jean Monet" (str. Jean Monet nr. 2), reuneste elevi talentati, care vor realiza carti postale prin ale caror tematici sa fie pusa in valoare o imagine inedita a Romaniei.


Centrul Comunitar Ghencea

Fundatia "Principesa Margareta a Romaniei" organizeaza astazi, incepand de la ora 14.30, la Centrul Comunitar Ghencea o expozitie de icoane pe sticla, picturi pe etamina si alte obiecte de artizanat realizate de copiii beneficiari ai serviciilor centrului.


Muzeul de Arta

La Galeria de Arta Romaneasca Moderna se va desfasura incepand cu ora 11 "Lumea Fantastica", la care vor participa elevi din clasele a V-a si a Vl-a ai Liceului de Arta "Nicolae Tonitza".


"Daisy Hope"

Fundatia "Daisy Hope" invita copiii iubitori de animale sa vina in Parcul Moghioros, cu incepere de la ora 15, pentru o intalnire cu "o gasca de catei adorabili".


Parcul Obor

Sub genericul "Taramul distractiei", de la ora 14 si pana seara tarziu, copiii vor petrece cateva ceasuri agreabile in Parcul Obor. Ei pot viziona fragmente din basmele indragite sau sa ia parte la concursuri de desene pe asfalt, fotbal, jocul figurilor geometrice si multe altele. Toate concursurile sunt rasplatite cu premii si surprize.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...