Litoralul, trecut si prezent

Muzeul Marinei Romane din Constanta a gazduit ieri vernisajul expozitiei foto-documentare intitulate "Mamaia Ð valente turistice ieri si azi". Manifestarea face parte din programul de evenimente grupate sub genericul "Saptamana arhivelor", ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

22.06.2005 - 00:00
Muzeul Marinei Romane din Constanta a gazduit ieri vernisajul expozitiei foto-documentare intitulate "Mamaia Ð valente turistice ieri si azi". Manifestarea face parte din programul de evenimente grupate sub genericul "Saptamana arhivelor", initiat de Directia Judeteana Constanta a Arhivelor Nationale.
Dupa ce a fost prezentata pentru prima data in Mangalia, expozitia va mai ajunge si in alte statiuni de renume de la Marea Neagra. In cursul zilei de astazi va putea fi admirata de turistii si locuitorii din Techirghiol, iar maine de cei din Eforie.
Potrivit reprezentantilor directiei locale a Arhivelor Nationale, expozitiile au ca scop reflectarea, prin imagini documentare, a traditiei turistice a judetului nostru. De asemenea, expozitia mai cuprinde si documente din tezaurul propriu al institutiei.

Citește totul despre:

Comentarii