Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Listele de prioritati, afisate la primarie

Ieri, la intrarea B a Primariei Sectorului 6 din Calea Plevnei nr. 147-149 au fost afisate listele cu ordinea de prioritate a solicitantilor indreptatiti sa primeasca locuinta in Cartierul "Constantin Brancusi". Masura administrativa a fost luata ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.08.2005 - 00:00
Ieri, la intrarea B a Primariei Sectorului 6 din Calea Plevnei nr. 147-149 au fost afisate listele cu ordinea de prioritate a solicitantilor indreptatiti sa primeasca locuinta in Cartierul "Constantin Brancusi". Masura administrativa a fost luata dupa ce Hotararea Consiliului Local nr. 145/2005 a primit avizul favorabil de la Prefectura Municipiului Bucuresti. "Ordinea de prioritate se refera la repartizarea unei locuinte realizate in cadrul Programului de Constructii de Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, derulat prin Agentia Nationala de Locuinte in anul 2005. Totodata, au fost afisate normativele in baza carora au fost intocmite listele. Este vorba de criteriile si punctajele prevazute in Hotararea de Guvern nr. 60/2004 si Hotararea Consiliului Local nr. 144/14.07.2005. De asemenea, sunt mentionate conditiile in care cetatenii nemultumiti de pozitia ocupata pe lista pot depune contestatii", a spus primarul Cristian Poteras.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...