Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lemne pentru 36 de familii nevoiase din sectorul 6

Locuitorii sectorului 6 care in aceasta iarna folosesc pentru incalzirea locuintei lemne, combustibil petrolier sau carbuni vor primi, din aceasta luna, ajutoare de caldura din partea administratiei locale. Conform OG nr. 55/2004, cuantumul ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.11.2005 - 00:00
Locuitorii sectorului 6 care in aceasta iarna folosesc pentru incalzirea locuintei lemne, combustibil petrolier sau carbuni vor primi, din aceasta luna, ajutoare de caldura din partea administratiei locale. Conform OG nr. 55/2004, cuantumul sprijinului financiar este de 43 RON/luna, iar plata se face o singura data. Pentru cele cinci luni, cuprinse in perioada noiembrie 2005 - martie 2006, valoarea totala este de 215 RON, oferita fiecarei familii beneficiare a Legii 416/2001 privind venitul minim garantat. Banii se ridica de la casieria Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, din Bd. Drumul Taberei nr. 18 - Centrul Orizont, in zilele in care se platesc drepturile pentru ajutorul social.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...