11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialLa Constanţa, cel mai modern centru comercial din România

La Constanţa, cel mai modern centru comercial din România

Din toamnă, constănţenii, dar şi turiştii care vizitează litoralul îşi vor putea face cumpărăturile la cel mai mare mall din ţară.

 

La Constanţa, se apropie de momentul inaugural, din 28 octombrie, una dintre cele mai mari investiţii din România în domeniul comercial. Immofinanz Group, finanţatorul Maritimo Shopping Center, a prezentat ieri, în premieră, ceea ce va deveni principalul punct de atracţie în materie de cumpărături şi divertisment pe litoral. „Suntem foarte încântaţi de inaugurarea Maritimo Shopping Center. Am muncit mult în ultimii ani pentru a putea oferi oraşului Constanţa ceea ce noi credem ca este cel mai modern mall din ţară.

Este un centru comercial de vârf şi va deveni o referinţă pentru piaţa de retail din România”, a precizat Walter Woelfler, directorul de retail al  grupului austriac Immofinanz. Maritimo Shopping Center va include peste 130 de magazine, o zonă atractivă de restaurante, facilităţi pentru petrecerea timpului liber şi distracţii, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, sq-uash şi biliard. Parcarea, amenajată la nivelul solului şi în subteran, va avea 2.200 de locuri. Potrivit Immofinanz Group, până în prezent s-au semnat acorduri pentru peste 85% dintr-un total al suprafeţei disponibile pentru închiriere de peste 50.000 mp.

„Estimăm că în ziua inaugurării centrului peste 90% din unităţile comerciale vor fi deschise, iar celelalte să se deschidă până în perioada Paştelui 2012. Interesul manifestat faţă de proiectul nostru de branduri internaţionale recunoscute este o dovadă a calităţii excelente şi a locaţiei acestuia şi arată încrederea retailerilor pentru piaţa din Constanţa”, a explicat Woelfler. Maritimo Shopping Center a costat peste 100 milioane de euro şi va crea peste 1.200 de noi locuri de muncă în Constanţa. Immofinanz Group este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil din România. Portofoliul grupului pe piaţa românească include 50 de proprietăţi, în domeniul spaţiilor comerciale şi de birouri, estimat la 894,7 milioane de euro. 

Ce găsiţi la Maritimo Shopping Center

Proiectul Maritimo Shopping Center include hipermarketul Auchan, care nu va fi chiriaş, ci va achiziţiona spaţiul pentru hipermarket. Tot aici vor fi -prezente toate cele şase mărci ale grupului Inditex (Zara, -Bershka, Pull & Bear, -Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti) şi primele magazine H&M, C&A şi New Yorker din regiune. În plus, centrul a încheiat de curând un acord cu Peek & -Cloppenburg, un retailer -cunoscut de modă care va deschide la Constanţa al doilea său magazin din România în -primăvara 2012, oferind o serie de mărci de top.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă