Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jos Naşu'!

Retrogradarea celor două echipe din Banat şi din Transilvania, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, reprezintă ultima mârşăvie pe care o putea face preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. Este complet aiurea ...

Share

Claudiu Padurean 0 comentarii

31.05.2011 - 21:51

Retrogradarea celor două echipe din Banat şi din Transilvania, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, reprezintă ultima mârşăvie pe care o putea face preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. Este complet aiurea ca el să decidă, în birou, soarta echipelor, nu jocul rezultatelor. Şi asta cu atât mai mult cu cât nu Federaţia Română de Fotbal este organizatorul Ligii I, ci Liga Profesionistă de Fotbal.

Însă Federaţia condusă de Mircea Sandu nu ţine cont nici de rezultate, nici de bun-simţ. În ultimii ani, cel supranumit Naşu' a patronat un adevărat dezastru în fotbalul românesc. În loc să caute soluţii pentru salvarea echipei naţionale din mlaştina submediocrităţii, Mircea Sandu este preocupat să îi retrogradeze pe ardeleni şi pe bănăţeni, cu speranţa că va salva echipele "prietene". Deja, acest lucru nu mai poate fi tolerat.

La fel cum nu poate fi tolerată nici prostia, aroganţa ori orbirea conducătorilor de cluburi din Timişoara şi din Bistriţa care nu şi-au plătit datoriile. Şmecherii din fotbal trebuie să ţină cont că nu mai pot da tunuri ca pe vremuri. Însă ei sunt cei care trebuie pedepsiţi, nu jucătorii şi suporterii.

Citește totul despre:

Comentarii