Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jandarmii au stabilit masuri de ordine la meciul Steaua-Dinamo

Spectatorii meciului Steaua-Dinamo care va avea loc pe 31 iulie, de la ora 21, vor trebui sa respecte masurile de ordine impuse de Jandarmerie. Suporterii stelisti vor fi dispusi la Tribuna I (sectoarele E, F, G), Tribuna a II-a (sectoarele A, B, ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
Spectatorii meciului Steaua-Dinamo care va avea loc pe 31 iulie, de la ora 21, vor trebui sa respecte masurile de ordine impuse de Jandarmerie. Suporterii stelisti vor fi dispusi la Tribuna I (sectoarele E, F, G), Tribuna a II-a (sectoarele A, B, C) si Peluza I, iar suporterii dinamovisti vor fi trimisi la Tribuna I (sectoarele A, B, C), Tribuna a II-a (sectoarele D, E, F) si Peluza a II-a. Suporterii celor doua echipe se vor deplasa individual la si de la stadion. Accesul suporterilor echipei Steaua se va face pe la poarta de acces din strada Dr. Vitzu (Calea 13 Septembrie), iar suporterii echipei Dinamo, pe la poarta de acces dinspre strada Romniceanu Grigore. Accesul in stadion va fi permis incepand cu ora 18.30, pe baza de bilete, legitimatii si invitatii emise de Federatia Romana de Fotbal. Este interzis accesul, conform H.G. 791/2004, in incinta stadionului cu obiecte contondente (inclusiv suport pentru steag din alt material decat plastic), petarde, fumigene, artificii (atat de productie autorizata, cat si artizanala), substante iritant-lacrimogene, bauturi alcoolice, bannere cu continut obscen, incitator la violenta, rasist sau xenofob, al persoanelor turbulente si al celor aflate sub influenta alcoolului sau a substantelor halucinogene. Interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice in zona stadionului se face incepand cu ora 16.30. Dupa terminarea partidei si a festivitatii de premiere, primii care vor pleca de pe stadion vor fi suporterii echipei invinse, urmand ca suporterii echipei invingatoare sa poata parasi stadionul dupa defluirea totala a primilor. Masurile de ordine publica vor fi asigurate de aproximativ 1000 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...