15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialJaf de aproape 200.000 de lei în comuna constănţeană Lumina, suspecţii au...

Jaf de aproape 200.000 de lei în comuna constănţeană Lumina, suspecţii au fost prinşi

Trei tineri au fost prinşi de poliţiştii constănţeni la doar două zile după ce au furat dintr-o locuinţă din comuna Lumina, judeţul Constanţa, aproape 200.000 de lei, anchetatorii reuşind să recupereze însă numai zece la sută din suma sustrasă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, jaful a fost comis în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-o anexă a locuinţei păgubitului, în care acesta avea amenajat un punct de lucru al firmei sale, transmite corespondentul Mediafax.

Unul dintre cei trei hoţi lucrase chiar la societatea respectivă şi ştia că proprietarul scosese de la bancă o sumă mare de bani, cu care intenţiona să-şi achiziţioneze o locuinţă în Constanţa, şi cunoştea şi locul în care acesta îşi ţinea banii.

În noaptea jafului, cei trei au pătruns în anexa respectivă pe un geam lăsat deschis, au luat banii – 195.000 de lei, după care au fugit.

În numai două zile de la comiterea jafului, poliţiştii constănţeni au reuşit să-i identifice şi să-i prindă pe cei trei. Ei au reuşit însă să mai recupereze numai 24.700 de lei, precum şi o serie de bunuri, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, pe care hoţii şi le cumpăraseră.

Cei trei au fost duşi în arestul IPJ Constanţa, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...
Ultima oră
Pe aceeași temă