13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialJaf cu ciocanul la o casa de amanet

Jaf cu ciocanul la o casa de amanet

DEVA. Patronul unei case de amanet din centrul municipiului Deva a fost atacat cu un ciocan de unul dintre clienti, care nu avea bani sa-si recupereze telefonul mobil. Victima a fost internata la Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean, iar atacatorul a fost arestat pentru tentativa de omor si de talharie si risca pana la 20 de ani de inchisoare.
Geo Daradici, de 28 de ani, patronul casei de amanet “Geo Star Gold”, a spus ca, sambata dimineata, a fost luat prin surprindere de unul dintre clienti, care a incercat sa-l omoare. “Eram singur cand persoana respectiva a intrat in casa de amanet, sambata, in jurul orei 9.30. Mi-a spus ca vrea sa-si recupereze telefonul pe care il amanetase in urma cu trei saptamani. I-am raspuns ca imi datoreaza patru milioane de lei si am inceput sa completez actele pentru a-i returna telefonul amanetat. Cand mi-am ridicat privirea, am vazut un ciocan deasupra capului. Nu am reusit sa ma feresc. M-a lovit cu ciocanul in frunte”, a declarat Geo Daradici.
Patronul casei de amanet isi aminteste ca agresorul era calm si nimic din comportamentul lui nu a tradat ca ar fi avut intentia sa il loveasca. Geo Daradici este internat in prezent la Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral frontal acut deschis si traumatism cranio-cerebral orto-parietal dreapta. Barbatul acuza faptul ca politistii comunitari nu patruleaza in zona unde este amplasata casa de amanet.
Agresorul a reusit sa fuga din casa de amanet, insa a fost prins de politisti in mai putin de o ora. Emil P., in varsta de 54 de ani, le-a spus anchetatorilor ca nu avea bani sa-si recupereze telefonul, asa ca s-a gandit sa il forteze pe patron sa i-l inapoieze. Barbatul fost retinut de oamenii legii pentru 24 de ore.
“Agresorul a fost prezentat judecatorilor de la Tribunalul Hunedoara, care au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor si tentativa de talharie si risca pana la 20 de ani inchisoare”, a declarat, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, comisarul-sef Marcel Zaharia.

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă