Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Intra in revizie CET Progresul

Cei din cartierele Berceni si Rahova vor ramane de luni, 18 iulie, fara apa calda la robinete, o data cu inceperea lucrarilor de revizie la CET Progresul. Va fi sistata furnizarea apei calde in zonele: Berceni, Brancoveanu, Soseaua Oltenitei, ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.07.2005 - 00:00
Cei din cartierele Berceni si Rahova vor ramane de luni, 18 iulie, fara apa calda la robinete, o data cu inceperea lucrarilor de revizie la CET Progresul. Va fi sistata furnizarea apei calde in zonele: Berceni, Brancoveanu, Soseaua Oltenitei, Sincai, Calea Vacaresti, Serban Voda, Eroii Revolutiei, Alexandru Obregia, Nitu Vasile, Calea Rahovei, Sebastian si Chirigiu. Perioada programata pentru oprire este cuprinsa intre 18 iulie si 7 august. In functie de incheierea lucrarilor de revizie, consumatorii vor fi realimentati treptat cu apa calda prin racordarea la alte CET-uri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...