Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Intalnire la Muzeul "Grigore Antipa"

Vietuitoarele vazute sau mai nevazute prezente in spatiile locuite de om sunt subiectul prelegerii ilustrate si interactive pe care cercetatorii si muzeografii de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" au pregatit-o pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
Vietuitoarele vazute sau mai nevazute prezente in spatiile locuite de om sunt subiectul prelegerii ilustrate si interactive pe care cercetatorii si muzeografii de la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" au pregatit-o pentru duminica, 26 martie, incepand cu ora 11.00 pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani si parintii lor. "Apartamentul nostru, casa noastra sunt spatiile pe care le impartim cu parintii, bunicii si copiii nostri. Sau cel putin asa credem. In realitate, fiecare dintre casele noastre este populata de musafiri nepoftiti, unii dintre ei inofensivi, dar dezagreabili prin prezenta (gandacii de bucatarie, gandacii de canal) altii, concurenti lacomi la alimentele noastre din depozit, iar unii dintre ei "mancatori" ai hainelor", explica dr. Aurora Stanescu, sef Sectie Programe Educative. Prelegerea va fi urmata de aplicatii practice si concursuri rasplatite cu premii.

Citește totul despre:

Comentarii