12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialInspectorii comunitari au "unda verde" la amenzi

Inspectorii comunitari au “unda verde” la amenzi

Din aceasta saptamana, inspectorii Serviciului Inspectie Comunitara din cadrul Directiei Inspectie Generala Sector 6 au in atributii inclusiv aplicarea de masuri coercitive persoanelor care incalca normele legale.
Dispozitia nr. 1.333/3.11.2005, emisa de primarul Cristian Poteras, vizeaza responsabilizarea in caz de nerespectare a regimului juridic al vehiculelor abandonate, al deseurilor, al celor privind serviciile publice de salubrizare sau normele de salubritate si de igienizare ale Municipiului Bucuresti.
Inspectorii comunitari vor efectua actiuni de informare a locuitorilor in legatura cu modalitatea prin care pot contribui la un aspect salubru si civilizat al sectorului.
“Cetateanul trebuie sa-si cunoasca in primul rand indatoririle civice pentru a afla riscurile la care se poate expune ignorand prevederile legale. Ne ghidam dupa principiul: "Informam, somam si apoi amendam!"”, a declarat edilul sectorului 6.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă