Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inecati in Dunare

Doua persoane au murit inecate miercuri seara in timp ce se plimbau cu barca pe Dunare. Mitica T., administratorul unei societati piscicole din Isaccea, a avut ca invitat un grup de profesori de la Universitatea "Dunarea de Jos", din Galati. ...

Share

Rl online 0 comentarii

05.08.2005 - 00:00
Doua persoane au murit inecate miercuri seara in timp ce se plimbau cu barca pe Dunare. Mitica T., administratorul unei societati piscicole din Isaccea, a avut ca invitat un grup de profesori de la Universitatea "Dunarea de Jos", din Galati. Dupa masa si plaja de rigoare, spre seara el i-a invitat la o plimbare cu barca pe Dunare. Au mers doar profesoara Aglaita I., in varsta de 49 de ani, si Claudia T., in varsta de 18 ani, fiica unui profesor universitar. La intoarcerea din plimbare insa, in zona Potcoava Mare, Mitica T., care conducea ambarcatiunea, a facut un viraj spectaculos si a accelerat brusc barca, moment in care aceasta s-a rasturnat, iar pasagerii au fost aruncati in apa. Mitica a reusit sa le aduca langa barca pe cele doua pasagere, insa el, epuizat de efort, s-a scufundat. Nici Aglaita I. nu a mai putut sa se tina de ambarcatiune si s-a inecat. Corpul acesteia a iesit ulterior la suprafata apei.

Citește totul despre:

Comentarii