16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialÎmpuşcături între taximetrişti în parcarea aeroportului Otopeni

Împuşcături între taximetrişti în parcarea aeroportului Otopeni

O altercaţie a avut loc, miercuri seară, între taximetrişti, în parcarea aeroportului Otopeni.  Potrivit  poliţiştilor, unul dintre taximetrişti a tras câteva focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc. O baracă de la aeroport a fost vandalizată cu bâte. Poliţiştii efectuează o anchetă. La faţa locului se află în jur de 40 de persoane, potrivit Realitatea TV.

Simion Petruş, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov a declarat că “echipajul nostru SMURD a fost solicitat să intervină pentru un bărbat de 40-42 ani care prezenta o contuzie la un braţ, dar care a refuzat acordarea primului ajutor”.

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al aeroportului a confirmat că a avut loc un conflict. “A avut loc o altercaţie între taximetriştii autorizaţi şi piraţi. S-au auzit focuri de armă, însă se pare că era vorba de un pistol cu bile. Nu ştiu câte persoane se aflau acolo. Acum lucrurile s-au liniştit”.

La ora 19, a avut loc un prim incident între taximetriştii autorizaţi să facă curse pe Otopeni şi alţii  care nu au astfel de autorizaţie. Cele două tabere s-au agresat verbal. Jandarmii au intervenit şi au reuşit să îi potolească.

După câteva ore, taximetriştii fără autorizaţie au venit cu întăriri şi au declanşat un nou scandal. Din primele informaţii, se pare că s-a tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă