Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Functionarii din CJ Mures si-au castigat bani de haine in instanta

Sindicatul functionarilor publici din cadrul Consiliului Judetean Mures a castigat un nou proces impotriva conducerii institutiei. Procesul a fost deschis dupa ce presedintele CJ, Lokodi Edit, a refuzat sa plateasca banii de haine si pentru masa ...

Share

Adrian A. Giurgea 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Sindicatul functionarilor publici din cadrul Consiliului Judetean Mures a castigat un nou proces impotriva conducerii institutiei. Procesul a fost deschis dupa ce presedintele CJ, Lokodi Edit, a refuzat sa plateasca banii de haine si pentru masa prevazuti in contractul colectiv de munca pe anul trecut. Aceasta, desi actul respectiv s-a prelungit automat si pentru 2005, ca urmare a faptului ca reprezentantii institutiei nu si-au anuntat intentia de a relua negocierile in termen legal.
Ulterior demararii procesului si dupa refuzul sau de a pune in aplicare un contract colectiv de munca perfect legal, Lokodi Edit a revenit si a platit sumele respective insa cauza a continuat, instanta dandu-le castig de cauza functionarilor publici.
Presedintele CJ a spus, insa, ca va folosi toate caile legale de atac in ceea ce priveste aceasta hotarare a instantei, desi spera ca ea sa ramana neschimbata.
"Nu am primit inca hotararea, dar am inteles ca a castigat sindicatul. Doresc sa castige pentru a fi eu acoperita in fata Curtii de Conturi", a afirmat Lokodi Edit. Ea a adaugat, insa, ca legea o obliga sa foloseasca toate caile de atac de care dispune.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...