Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Funar trateaza pentru fuziunea dintre PRM si PUNR

Secretarul general al PRM, senatorul clujean Gheorghe Funar, a anuntat ca partidul sau a inceput tratative cu PUNR in vederea unei fuziuni. Scopul acesteia ar fi regruparea fortelor nationaliste. Parlamentarul, care a fost timp de sapte ani ...

Share

Rl online 0 comentarii

02.07.2005 - 00:00
Secretarul general al PRM, senatorul clujean Gheorghe Funar, a anuntat ca partidul sau a inceput tratative cu PUNR in vederea unei fuziuni. Scopul acesteia ar fi regruparea fortelor nationaliste. Parlamentarul, care a fost timp de sapte ani presedinte al PUNR, a afirmat ca fuziunea va avea loc prin absorbtie, iar noua formatiune politica va pastra numele, sigla si doctrina PRM.
Funar a spus ca au fost primite semnale din partea presedintelui PUNR, Mircea Chelaru, dispus spre o fuziune cu partidul condus de Vadim Tudor. Fuziunea ar urma sa aiba loc in aceasta toamna, inainte de Congresul PRM, la care ar urma sa candideze pentru functii de conducere si liderii PUNR.
In opinia senatorului, fuziunile din teritoriu dintre organizatii PUNR si PD sunt nesemnificative. El a mai spus ca nu exclude nici o alianta intre PRM si PNG, partid cu care nu au fost inca initiate discutii. In Cluj, PUNR a obtinut la alegerile locale un post de primar in comuna Iara si mai multe de consilieri locali. PRM nu a obtinut nici un mandat de primar.
Cea mai puternica organizatie municipala a PUNR, cea din Turda, care dispunea de doi consilieri locali, a fuzionat, insa, cu PD. La nivel judetean, cea mai puternica organizatie a PUNR este cea din Mures, unde acest partid este relativ bine reprezentat.

Citește totul despre:

Comentarii