Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Furtună în piscină : Fraţii Negoiţă, boicotaţi de vreme la redeschiderea Water Park

Începutul a fost promiţător : soare, lume multă (astăzi intrarea a fost gratis), muzică live şi în boxe, dans şi băuturi cu multe cuburi de gheaţă. A urmat discursul lui Ionuţ Negoita, şeful lanţului hotelier RIN, care ...

Share

Roxana Grosu 0 comentarii

09.06.2011 - 16:44

Începutul a fost promiţător : soare, lume multă (astăzi intrarea a fost gratis), muzică live şi în boxe, dans şi băuturi cu multe cuburi de gheaţă. A urmat discursul lui Ionuţ Negoita, şeful lanţului hotelier RIN, care îi invita pe toţi bucureştenii să vină în această vară la modernizatul Water Park.

Apoi a venit vremea lui Connect-r să susţină un mini-recital, chiar de ziua lui de naştere. Odată cu urcarea pe scenă a rapperului, au început să se ivească şi norii negri pe cer. Deşi prima melodie a artistului îmbrăcat de parca venea de la un meci din NBA vorbea despre un soare fierbinte de iulie, natura nu a fost pe aceeaşi lungime de undă cu acesta şi a pornit «potopul ». Un vânt puternic a început să zboare mai întâi tacâmurile si mancarea de pe mese, au urmat umbrele care până în urmă cu câteva minute îi fereau de soare pe cei prezenţi.

Connect-r şi-a luat pe repede inainte «la revedere» de la public şi a fugit, în pas cu toată lumea, spre primul adăpost. Oameni care se trezeau cu umbrele de plajă în cap sau cu bannere publicitare în braţe, cu toţii alergau spre terasa restaurantului din parcul acvatic din Otopeni sau spre recepţia hotelului Rin.

După un sfert de oră de vânt, ploaie torenţială şi grindina, zarea s-a luminat. Mulţi dintre cei prezenţi s-au îndreptat spre piscină, să continue distracţia, însă, de frica unei «replici », organizatorii au sistat accesul in apa.

Situat la 6 km de Bucureşti, lângă hotelurile Rin si Confort, Water Park este cel mai mare parc acvatic din România, având între 150.000 şi 250.000 de vizitatori pe sezon.

Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de m.p şi are o capacitate de 4.000 de persoane. Locaţia are 9 piscine, 27 de tobogane de diverse dimensiuni şi terenuri de fotbal şi volei.

Citește totul despre:

Comentarii