14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFostul presedinte al PNTCD Arad s-a inscris in PD

Fostul presedinte al PNTCD Arad s-a inscris in PD

Fostul presedinte al PNTCD Arad, Ovidiu Marian, s-a inscris in PD, dupa ce anul trecut a demisionat din partidul condus de Gheorghe Ciuhandu. Alaturi de acesta, a trecut in randul democratilor si Ionel Costin, fost membru in conducerea organizatiei judetene a taranistilor.
Marian si-a dat demisia din PNTCD, afirmand ca unul dintre motivele pentru care a apelat la acest gest a fost lipsa de viziune politica si incapacitatea organizatorica a actualului grup promovat in fruntea filialei direct de liderul la nivel central al partidului pe criterii de rudenie, Gheorghe Ciuhandu. Impreuna cu fostul presedinte al organizatiei judetene si-a prezentat demisia din partid si Ionel Costin, fost membru in biroul de conducere al filialei aradene a PNTCD, care este condusa la ora actuala de Alin Gherga.
Cei doi erau singurii consilieri locali pe care ii avea organizatia judeteana a partidului in urma scrutinului din iunie, 2004. Atat Ovidiu Marian, cat si Ionel Costin, au acuzat ca s-a facut promovarea in fruntea organizatiei judetene a unei grupari care la alegerile locale de anul trecut s-a remarcat printr-o neimplicare totala.
Cei doi demisionari au mai sustinut atunci ca atacurile “repetate si nefondate” la adresa lor au fost facute tocmai de cei care au sabotat partidul de-a lungul timpului. Ei au tinut sa mai mentioneze ca nu se vor mai intoarce in PNTCD cat timp la conducerea partidului va fi Gheorghe Ciuhandu.
In campania electorala dinaintea primului tur al alegerilor locale de anul trecut, Ovidiu Marian, candidat si el la fotoliul de primar in Arad, a fost acuzat ca a facut intelegeri cu PSD.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă