6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul bodyguard al lui Cozma a cumparat cabana Lunca Florii

Fostul bodyguard al lui Cozma a cumparat cabana Lunca Florii

Primaria orasului hunedorean Petrila a vandut, prin licitatie, cabana Lunca Florii, pe care administratia locala o achizitionase in urma cu trei ani de la Compania Nationala a Huilei Petrosani. Surse oficiale au afirmat ca imobilul a fost cumparat de familia unui fost bodyguard de al lui Miron Cozma, din Petrila, care dupa arestarea “Luceafarului” a plecat in America sa lucreze.
Administratia locala a achizitionat cabana in urma cu trei ani, la pretul de 2,7 miliarde lei, dar a fost obligata sa o instraineze.
Primarul orasului, Ilie Paducel, a afirmat ca a fost nevoie sa vanda obiectivul deoarece, prin Legea Bugetului, primariile nu au voie sa finanteze casute de odihna sau cabane. “Initial, am cedat cabana la SC “Termoprest”, firma aflata in subordinea Consiliului Local, dar nici aceasta nu a avut posibilitatea sa investeasca bani pentru modernizare”, a mai spus Paducel.
Specialistii au afirmat ca pentru punerea in circuit a cladirii si pentru renovarea ei, ar fi nevoie de circa 10 miliarde lei.
Dupa ce primul clasat s-a retras, licitatia organizata pentru vanzarea cabanei a fost castigata de familia unui fost bodyguard de-al lui Miron Cozma, care a oferit peste 4 miliarde lei pentru imobil.
Unele surse au declarat, insa, ca respectivul cumparator nu ar fi singurul investitor si ca ar lucra impreuna cu un arab.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă