Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Flotila militara a revenit la Tulcea

Retrasa acum cativa ani in urma unor reorganizari ale Armatei, Flotila de Dunare revine in Portul Tulcea. Conform unui ordin al ministrului Apararii Nationale, sase vedete fluviale ale Marinei Militare au fost dislocate din porturile dunarene ...

Share

Neculai Amihulesei 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Retrasa acum cativa ani in urma unor reorganizari ale Armatei, Flotila de Dunare revine in Portul Tulcea. Conform unui ordin al ministrului Apararii Nationale, sase vedete fluviale ale Marinei Militare au fost dislocate din porturile dunarene care se aflau in Portul militar Tulcea. Ele compun, incepand cu 1 iunie 2005, Sectia a doua a Divizionului 88 Vedete fluviale.
Revenirea navelor militare in Portul Tulcea s-a facut in mod festiv, in prezenta contraamiralului Ioan Costi, loctiitorul sefului Statului Major al Marinei Militare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...