Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fantana arteziana si cascada in Parcul Titanii

Edilii sectorului 3 au demarat lucrari de reamenajare a Parcului Titanii, care se intinde pe un teren cu o suprafata de aproape cinci hectare, delimitat de strazile Prisaca Dornei, Burdujel si Bd. Chisinau. Potrivit proiectului, aici se vor ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2005 - 00:00
Edilii sectorului 3 au demarat lucrari de reamenajare a Parcului Titanii, care se intinde pe un teren cu o suprafata de aproape cinci hectare, delimitat de strazile Prisaca Dornei, Burdujel si Bd. Chisinau. Potrivit proiectului, aici se vor construi o fantana arteziana cu un diametru de 16 metri si o cascada peisagera cu o inaltime de opt metri, in patru trepte. O atentie deosebita este acordata amenajarii locurilor de joaca pentru cei mici, dotate cu leagane simple si duble, scarite, cuburi, tobogane si balansoare, aparate care respecta normele ISCIR privind criteriile de siguranta si interactivitate. N-au fost uitati nici iubitorii sportului in aer liber, care vor avea la dispozitie patru terenuri de tenis, doua de handbal, trei terenuri de baschet si unul de volei. Muncitorii lucreaza la refacerea completa a aleilor pietonale, iar decorurile florale au fost schimbate, fiind plantate specii floricole de sezon si materiale pomicole (mesteacan, platan, tuia, trandafiri de diverse culori si marimi).
Pentru a se asigura cantitatea de apa necesara sistemului automat de irigatie pentru spatiile verzi, s-a prevazut construirea unui put de adancime echipat corespunzator si a unui bazin de retentie. In parc vor fi montate 250 de banci noi, iar paza permanenta va fi asigurata de agentii Politiei Comunitare Sector 3.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...