Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expozitia de icoane pe sticla "Suflet de copil"

Copiii din cadrul Cabinetului de pictura din Centrul Social "Viitorul" si-au expus lucrarile la expozitia intitulata "Suflet de copil", organizata la sediul Primariei Sectorului 3 din strada Parfumului nr. 2-4. Icoanele pe sticla ale micilor ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Copiii din cadrul Cabinetului de pictura din Centrul Social "Viitorul" si-au expus lucrarile la expozitia intitulata "Suflet de copil", organizata la sediul Primariei Sectorului 3 din strada Parfumului nr. 2-4. Icoanele pe sticla ale micilor artisti pot fi cumparate de cei care doresc. La Cabinetul de pictura, copiii din centrele de plasament si apartamente sociale din sectorul 3 au posibilitatea sa realizeze, sub indrumare de specialitate, icoane pe sticla, pe lemn, panouri decorative, felicitari si desene, cu grade de complexitate diferite, in functie de varsta si capacitatile lor artistice.

Citește totul despre:

Comentarii