Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expozitia "Perlele Micului Montmartre din Bitolia"

Astazi, la ora 17.30, la Muzeul National de Arta va avea loc, incepand cu ora 17.30, in salile din Corpul "Stirbei", vernisajul unei expozitii din Macedonia, intitulata "Perlele Micului Montmartre din Bitolia". Organizata in colaborare cu ...

Share

Adina Stefan 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Astazi, la ora 17.30, la Muzeul National de Arta va avea loc, incepand cu ora 17.30, in salile din Corpul "Stirbei", vernisajul unei expozitii din Macedonia, intitulata "Perlele Micului Montmartre din Bitolia". Organizata in colaborare cu Ambasada Republicii Macedonia la Bucuresti, expozitia prezinta 180 de lucrari de pictura si grafica, realizate in cadrul Festivalului International pentru Copii, "Micul Montmartre din Bitolia", care se desfasoara sub coordonarea Studioului de creatie "Sf. Chiril si Metodiu". Aflat la cea de-a 24-a editie, festivalul reuneste anual in jur de 150 de tineri, elevi de la aproximativ 35 de scoli, din mai multe tari. La fiecare editie, copiii deseneaza in spatiu deschis, pe strazile orasului Bitolia, realizand lucrari care ilustreaza vechea arhitectura macedoneana. Cele mai frumoase lucrari sunt pastrate de Studioul de arte plastice pentru copii "Sf. Chiril si Metodiu" si se constituie intr-o expozitie itineranta, mereu imbogatita, care, dupa ce a fost prezentata la Bruxelles, Koln, Sofia, Ljubliana, Stockholm, Atena, Sydney, Paris, a ajuns acum si la Bucuresti. Aceasta expozitie se adreseaza deopotriva publicului adult si micilor iubitori de arta si se incadreaza in seria de manifestari dedicate copiilor, care se desfasoara pe parcursul lunii iunie la Muzeul National de Arta.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...