Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eroziunea lasa plajele pustii

Plajele din statiunile constantene vor fi "ocupate", in acest sezon estival, de 208 agenti economici. Directia Apelor Dobrogea-Litoral a incheiat semnarea contractelor de "asigurare a folosirii potentialului turistic si de agrement al plajei". ...

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Plajele din statiunile constantene vor fi "ocupate", in acest sezon estival, de 208 agenti economici. Directia Apelor Dobrogea-Litoral a incheiat semnarea contractelor de "asigurare a folosirii potentialului turistic si de agrement al plajei".
Pana acum au fost ridicate de la sediul DADL aproape jumatate dintre aceste contracte. Restul agentilor economici mai au timp pana la sfarsitul saptamanii sa intre in posesia contractelor.
In total, pentru acest sezon au fost contractati 800.000 mp de plaja, cu 10% mai mult fata de anul trecut. Exista, ca si in sezoanele anterioare, suprafete care nu au interesat nici un agent economic, fie pentru ca au un potential turistic scazut, fie pentru ca sunt afectate de eroziune. Acestea sunt situate in Cap Aurora, 2 Mai, Mangalia, Venus, pe cordonul Eforie Nord-Sud, Jupiter, zona Parc din Mamaia.

Amenzi si rezilieri

Toti agentii economici care au semnat contracte cu DADL au obligatia de a obtine toate avizele si autorizatiile necesare desfasurarii activitatilor prevazute in contracte, ceea ce va reprezenta o garantie ca turistii vor beneficia de servicii la un standard minim de calitate. DADL atrage atentia ca "este indreptatita sa sanctioneze material societatile care nu vor sa respecte conditiile de deplina legalitate" si anunta ca aceste aspecte constituie clauze de reziliere a contractelor.
Turistii nemultumiti de conditiile asigurate de agentii economici pe plajele contractate pot sesiza DADL, la sediul de pe strada Mircea cel Batran nr. 127 sau la numarul de telefon 673.024.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...