6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDresura de crocodili la Galele Circului, editia a saptea

Dresura de crocodili la Galele Circului, editia a saptea

Dupa premierele de succes de anul trecut, “Secretele elfilor” si cabaretul “Micul Paris”, seria spectacolelor-eveniment continua la Circ&Variete Globus, cu cea de-a saptea editie a Galelor Circului.
Astfel, astazi, cu incepere de la ora 18.30, cand are loc deschiderea celei de-a saptea editii a Galelor Circului, spectatorii amatori de senzatii tari sunt invitati sa vizioneze, in premiera, un spectacol-concurs, cu artisti renumiti din strainatate si numere de mare risc si spectaculozitate.
Dresura de reptile revine in arena circului din Bucuresti, dupa o absenta de 20 de ani. Noua crocodili, care cantaresc peste 4 tone si pitoni reticulati, de marimea anacondelor, vor asculta ordinele dresorului german Karah Khavak, care nu va ezita sa-si bage capul in gura unui crocodil. Tot la capitolul “senzational” se inscriu salturile acrobatice la bascule, executate de trupa Assadullin, de la Circul Mare din Moscova.
O dresura de lame si caini va fi prezentata de Oxana Vygornitska, iar trupa Sifolini din Bulgaria va prezenta un numar periculos, denumit “Roata mortii”.
Nu vor lipsi nici clovnii, “Trio Cardinali” venind din Portugalia. Si nici jongleriile, cele prezentate de trupa “Shcherbakov, din Rusia, sfidand legile fizicii.
La show-ul de gala din aceasta seara, spectatorii isi vor desemna favoritii, reprezentatia desfasurandu-se sub sloganul “Tu votezi castigatorii”.
Urmatoarele spectacole din cadrul celei de-a saptea editii a Galelor Circului sunt programate pe: 14.01, orele 15 si 18.30; 20.01, ora 18 si 21.01, orele 15 si 18.30.
Pentru grupuri organizate, costul unui bilet este de 10 RON, iar rezervarile se pot face la tel. 210.42.95, 210.48.99 sau la casa de bilete: 210.49.98.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă