Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Din conducerea ISMB pleaca doar inspectorul scolar general

Ieri, ministrul Educatiei si Cercetarii a aprobat demisia Danielei Nedelcu din functia de inspector scolar general si a respins cererile de intrerupere a detasarii depuse de cei trei inspectori scolari generali adjuncti. Pana la numirea unui nou ...

Share

Aida Danaila 0 comentarii

22.10.2005 - 00:00
Ieri, ministrul Educatiei si Cercetarii a aprobat demisia Danielei Nedelcu din functia de inspector scolar general si a respins cererile de intrerupere a detasarii depuse de cei trei inspectori scolari generali adjuncti. Pana la numirea unui nou inspector scolar general, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti va fi asigurata de Viorel Tiganescu, inspector scolar general adjunct. Ceilalti doi inspectori scolari generali adjuncti - Victoria Nedelcu si Ilie Stefan - vor ramane pe functie si isi vor continua activitatea pana in data de 15 noiembrie, cand li se va aproba reve-nirea la catedra. Inainte de a veni raspunsul de la Ministerul Educatiei si Cercetarii, peste 50 de angajati din ISMB au solicitat, printr-o scrisoare deschisa, ministrului Mircea Miclea sa nu aprobe cele patru cereri de demisie (Victoria Necula si-a depus demisia ieri dimineata, la o zi dupa ceilalti trei colegi ai sai).

Citește totul despre:

Comentarii