Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dezbatere pentru promovarea teatrului ca act de cultura

Compania Quadrant Amroq Beverages si brandul sau Prigat au organizat, alaturi de echipa de actori a Teatrului de Comedie si de reprezentantii mass-media, o dezbatere cu titlul "Sub semnul culturii". Cu acest prilej a fost discutat modul in ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.07.2005 - 00:00
Compania Quadrant Amroq Beverages si brandul sau Prigat au organizat, alaturi de echipa de actori a Teatrului de Comedie si de reprezentantii mass-media, o dezbatere cu titlul "Sub semnul culturii".
Cu acest prilej a fost discutat modul in care societatea si companiile private din Romania se pot implica in promovarea teatrului ca act de cultura si in sustinerea acestuia pentru a oferi sansa tinerei generatii, si nu numai, de a avea acces la valorile pe care teatrul romanesc le-a creat de mai bine de un secol.
Intalnirea de ieri face parte din programul de responsabilitate sociala "Fii puterea exemplului!", lansat de QAB la inceputul acestei luni si care va reuni sub acest titlu actiunile de sustinere a comunitatii in domenii precum arta, cultura, sanatatea, comportamentul civic si invatamantul.
Colaborarea dintre QAB si Teatrul de Comedie dateaza inca din anul 2002, cand compania a initiat Programul de Sprijinire a Institutiilor Culturale din Bucuresti, printre beneficiarii acestuia numarandu-se si Teatrul "Nottara", Ateneul Roman, Teatrul National, Biblioteca Nationala si Filarmonica "George Enescu".
Cu aceasta ocazie, QAB si Teatrul de Comedie au decis ca parteneriatul de pana acum sa se extinda. Astfel, pentru stagiunea de toamna 2005-2006, QAB, alaturi de brandul sau Prigat, va finanta montarea unei noi piese: "Ce formidabila incurcatura" de Eugen Ionescu, in regia lui Gelu Colceag.
"Cand pleci la drum, cand alergi sa ajungi la un punct si ai un partener langa tine, de multe ori in final esti mai puternic, iar timpul pe care il realizezi este superior celui propus. Cand sunt doi parteneri puternici, rezultatele sunt pe masura!", a declarat George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie.

Citește totul despre:

Comentarii