Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cursa cu un singur candidat pentru sefia PNL Cluj-Napoca

Viceprimarul din Cluj-Napoca, Adrian Popa, este singurul candidat inscris in cursa pentru sefia Organizatiei municipale a PNL, alegeri care vor avea loc in data de 4 iunie. El a declarat ca vrea sa reformeze organizatia si sa creeze ...

Share

Claudiu Padurean 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Viceprimarul din Cluj-Napoca, Adrian Popa, este singurul candidat inscris in cursa pentru sefia Organizatiei municipale a PNL, alegeri care vor avea loc in data de 4 iunie.
El a declarat ca vrea sa reformeze organizatia si sa creeze departamente specializate ale partidului. Popa a reusit in scurt timp sa castige increderea colegilor sai de partid. In anul 2000, el a fost ales consilier local pe listele PNTCD. Ulterior, a devenit membru al UFD si, dupa fuziunea dintre acest partid si PNL, Popa a ajuns unul dintre cei mai influenti lideri ai liberalilor din judet.
In anul 2004, Adrian Popa a fost ales consilier local pe listele Aliantei "D.A.", insa in prima sedinta a noului Consiliu Local a renuntat la mandat pentru ca a fost ales viceprimar. Astfel, el a castigat tot mai mult teren in competitia pentru controlul organizatiei municipale, condusa in prezent de deputatul Horia Uioreanu. Acesta a detinut mai multe mandate de consilier local si a fost propulsat pe listele de candidati ai Aliantei PNL-PD, avand in vedere ca fostul ministru al Transporturilor, Anton Ionescu, a fost marginalizat in partid, in conditiile in care colegii i-au reprosat faptul ca ar fi fost inactiv din punct de vedere politic.
Actualul presedinte al organizatiei municipale, deputatul Horia Uioreanu, ar urma sa devina, din aceasta toamna, vicepresedinte al filialei. Nu sunt excluse si unele surprize, pentru ca statutul PNL permite depunerea candidaturilor pana in momentul inceperii votarii, astfel ca pana in data de 4 iunie se mai pot inscrie in competitie membri al partidului.
Este, insa, greu de crezut ca vreunul dintre outsideri va reusi sa il invinga pe Adrian Popa, care se bucura in acest moment de sustinerea grupului de consilieri locali, de cea a organizatiei de tineret si de cea a presedintelui filialei, Marius Nicoara, care este si presedintele Consiliului Judetean.
Tot in data de 4 iunie ar urma sa fie alesi si cei 13 membri ai Biroului Executiv Municipal al PNL. Ei vor stabili viitorii vicepresedinti si secretarul general al organizatiei. Se pare ca doua dintre aceste locuri au fost deja antamate de consilierii locali Ovidiu Turdean, liderul consilierilor PNL din CL Cluj-Napoca, si de Ciprian Paun, reprezentantul tinerilor din organizatia clujeana a partidului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...