Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crestin-democratele si-au ales conducerea

Delegatele organizatiilor locale ale femeilor din localitatile constantene si-au ales, ieri, reprezentantele in forurile de conducere ale filialei. Fara nici un fel de tenisiuni, Iuliana Nita, care a prezentat motiunea "Actiune in credinta, ...

Share

Rl online 0 comentarii

17.10.2005 - 00:00
Delegatele organizatiilor locale ale femeilor din localitatile constantene si-au ales, ieri, reprezentantele in forurile de conducere ale filialei. Fara nici un fel de tenisiuni, Iuliana Nita, care a prezentat motiunea "Actiune in credinta, unitate si moralitate", de altfel singura candidata, a fost desemnata presedinte al organizatiei judetene a femeilor din Partidul Popular Crestin Democrat - Constanta. Delegatele au mai ales un prim-vicepresedinte, un secretar si patru vicepresedinti. Vasilica Molnar, Gabriela Spranceana, Chiriachita Gramaticu, Catige Bechirov, Simona Braha si Elena Fulea au fost desemnate sa conduca, in urmatoarea perioada, organizatia de femei a PPCD din judetul Constanta.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...