Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Costin Grigoras dezvaluie "Fata vazuta si nevazuta a muzicii"

O lansare-eveniment are loc astazi, la ora 14, in clubul Collector's Pub (str. Franceza nr. 13, langa Curtea Veche): cea a cartii lui Costin Grigoras intitulata "Fata vazuta si nevazuta a muzicii - vol. 1: Stardom-ul", aparuta la editura ...

Share

Doinel Tronaru 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
O lansare-eveniment are loc astazi, la ora 14, in clubul Collector's Pub (str. Franceza nr. 13, langa Curtea Veche): cea a cartii lui Costin Grigoras intitulata "Fata vazuta si nevazuta a muzicii - vol. 1: Stardom-ul", aparuta la editura Editrex. Impresionanta in primul rand prin dimensiuni (650 de pagini format mare, scrise marunt), lucrarea reprezinta rodul documentarii de-o viata si al numeroaselor auditii muzicale ale autorului, care se defineste in primul rand ca un pasionat colectionar. Conceputa sub forma de lexicon, cartea devine din acest moment, tinand cont de raritatea unor astfel de titluri in literatura autohtona, un instrument de lucru neaparat necesar celor interesati de domeniul muzicii rock si al tuturor derivatelor sale (forma artistica aparuta in a doua jumatate a secolului XX, care, iata, a implinit in acest an 50 de ani de existenta). Dincolo de certa latura informativa, autorul isi asuma si riscul interpretarilor personale provocatoare, intotdeauna contestabile (vezi severitatea cu care sunt cotate, prin stele, marile nume ale muzicii). Cel de-al doilea volum al lucrarii se va ocupa de "fata nevazuta a muzicii", adica underground-ul, si aici Costin Grigoras promite marile surprize. Editura Editrex a mai publicat cele doua excelente carti ale lui Ioan Big din ciclul "Mitologii subiective", avand ca subiect "Eric Clapton" si "Era Punk".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...