Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Corturi pline cu ajutoare

Constantenii au raspuns prompt initiativei Primariei Constanta de a ajutora persoanele afectate de inundatii. La sfarsitul saptamanii trecute, administratia locala a deschis, in plin centrul orasului, in parcul de la Teatrul "Ovidius", un centru ...

Share

Constanta Cantaragiu 0 comentarii

23.07.2005 - 00:00
Constantenii au raspuns prompt initiativei Primariei Constanta de a ajutora persoanele afectate de inundatii. La sfarsitul saptamanii trecute, administratia locala a deschis, in plin centrul orasului, in parcul de la Teatrul "Ovidius", un centru de colectare a ajutoarelor. Constantenii au demonstrat ca-si inteleg semenii aflati in situatia de a-si fi pierdut munca de o viata si au actionat in consecinta. In doar cateva zile, in centru nu s-a mai putut depozita nimic. Sute de saci continand obiecte de imbracaminte au fost incarcati intr-un camion de mare tonaj care a plecat spre localitatea Garliciu, una dintre cele mai afectate de inundatii. Constantenii au adus la centru de la obiecte de imbracaminte pana la mobilier, lucruri care ii vor ajuta pe napastuiti sa depasasca o perioada foarte grea pentru ei. Reprezentantii administratiei locale au spus ca la Garliciu va ajunge apa minerala, atat de necesara, in conditiile in care apa din fantani nu mai poate fi folosita, si alimente neperisabile. Actiunea de colectare va continua pana cand necesitatile oamenilor din localitatile judetului afectate de inundatii vor fi acoperite integral. Colectarea de ajutoare va continua pentru sprijinirea sinistratilor din judetele din estul tarii, zona in care apele au ras de pe fata pamantului aproape tot ce au intalnit in cale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...