12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialCora deschide la Lujerului cel de-al doilea hipermarket in Romania

Cora deschide la Lujerului cel de-al doilea hipermarket in Romania

Grupul Louis Delhaize deschide cel de-al doilea hipermarket in Bucuresti, la doi ani de la inaugurarea primului sau magazin Cora Pantelimon Ð deschidere inscrisa in strategia de extindere. Noul hipermarket este situat la intersectia a patru zone dense – Drumul Taberei, Militari, Crangasi si Cotroceni – si constituie o investitie de 40 de milioane de euro.
Cora Lujerului ofera clientilor mai mult de 100.000 de produse diferite comercializate pe o suprafata de vanzare de 14.000 m2. Parkingul numara 1.800 de locuri, din care 1.300 locuri de parcare subterana. Principiile care au stat la baza organizarii spatiului au fost confortul la cumparare si rentabilizarea timpului petrecut in hipermarket. Cora Lujerului a prevazut 80 de case, din care 8 case rapide si 13 case specializate. Diferitele acorduri incheiate vor permite inclusiv plata la casa a utilitatilor. Cora Lujerului previzioneaza, gratie gamei sale complete de produse si servicii, peste 130.000 de clienti pe saptamana.
Spatiul de vanzare a fost organizat in sase universuri de consum. Astfel, hipermarketul cuprinde sase zone de produse: Universul Familiei pentru textile, igiena si parfumerie, Universul Casei pentru mobila, produse electrocasnice, Universul Cultura si Timp Liber pentru carti, produse electronice si articole sportive, Universul Bacanie, Universul Produse Proaspete pentru produse alimentare si Spatiul Sezonier.
Conducerea noului magazin este in majoritate compusa din manageri romani care au putut sa dobandeasca, datorita echipei franceze, competente solide in domeniul marii distributii. Echipa Cora Lujerului numara 1.000 de persoane care au aderat la valorile companiei.
Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international de retail Louis Delhaize, din care fac parte si alte tipuri de magazine, toate recunoscute pentru excelenta lor in domeniul comertului. Cifra de afaceri a grupului Louis Delhaize a depasit 10 miliarde de euro in 2004.
De la deschiderea, in 1969, a primului hipermarket, Cora s-a dezvoltat rapid. Cu asocieri si franciza, compania Cora cuprinde 80 de hipermarketuri in Franta, Luxemburg, Belgia, Ungaria si Romania.

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă