Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copiii pot salva padurea

In perioada 1 iunie-15 iulie, Jetix initiaza campania "Jetix salveaza planeta - Copiii pot salva padurea". Autorii celor mai frumoase 21 de lucrari cu tema: "Cum crezi ca poti salva padurile din tara noastra?" vor fi invitati pentru a experimenta ...

Share

Gabriela Dinulescu 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
In perioada 1 iunie-15 iulie, Jetix initiaza campania "Jetix salveaza planeta - Copiii pot salva padurea". Autorii celor mai frumoase 21 de lucrari cu tema: "Cum crezi ca poti salva padurile din tara noastra?" vor fi invitati pentru a experimenta o aventura unica - o tabara la munte in luna august, cu scopul de a afla mai multe despre natura si ecologie. Orice copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, care doreste sa stie mai multe despre padurile Romaniei, protectia mediului si ecologie, poate sa-si implineasca visul participand la aceasta campanie. Compunerile (de maximum o pagina) pot fi trimise, in perioada 1 iunie-15 iulie 2005 (data postei), la urmatoarea adresa: Piata Alba Iulia nr. 4, bl. I3, sc. 1, et. 8, ap. 40, cod 031104, sector 3, Bucuresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...