Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copii intoxicati cu substante organo-fosforice, la Paltinis

Cinci copii au fost internati la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu cu suspiciunea de intoxicare cu substante organo-fosforice. Cei cinci copii au venit cu alti 45 de colegi de-ai lor, din Galati, pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana la ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.06.2005 - 00:00
Cinci copii au fost internati la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu cu suspiciunea de intoxicare cu substante organo-fosforice. Cei cinci copii au venit cu alti 45 de colegi de-ai lor, din Galati, pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana la Paltinis.
Din grupul de 50 de copii, cu varste cuprinse intre 14-15 ani, care au fost cazati la cabana 37, cinci copii s-au prezentat, in cursul zilei de duminica, la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. Acesti copii acuzau simptome de greturi, varsaturi, convulsii, congestia globilor oculari, iar unul dintre ei avea o contractie pronuntata a pupilei.
In urma tratamentelor administrate, starea generala s-a ameliorat, in prezent bolnavii fiind externati la cererea parintilor. Ancheta epidemiologica este in curs de desfasurare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...