Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copii din nouă centre din Capitală participă duminică la un concurs de împodobit brazi, la Obor

Peste 50 de copii din nouă centre din Capitală vor participa duminică, de la ora 13.30, la un concurs de împodobit brazi, în noua piaţă Obor, unde îl vor întâlni cu acest prilej ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.12.2013 - 17:20

Peste 50 de copii din nouă centre din Capitală vor participa duminică, de la ora 13.30, la un concurs de împodobit brazi, în noua piaţă Obor, unde îl vor întâlni cu acest prilej şi pe Moş Crăciun, informează Mediafax.

Concursul va fi moderat de "Magicianul" Marian Râlea. Echipele participante, formate din aproximativ şase copii de la fiecare centru, se vor întrece timp de 45 minute în a împodobi cei nouă brazi naturali, iar Moş Crăciun va desemna echipa câştigătoare.

Toate echipele vor pleca cu bradul pe care l-au împodobit, în timp ce copiii de la centrele care se clasează pe primele trei locuri vor primi cadouri speciale.

Evenimentul, organizat de Silva Group România, se va desfăşura în cadrul expoziţiei cu vânzare de brazi din noua piaţă Obor. Cei mai mulţi participanţi vor veni din şase centre din Sectorul 2.

Citește totul despre:

Comentarii