Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Magistraturii isi poate inchiria un sediu provizoriu

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va primi bani de chirie de la Guvern. Bugetul acestei institutii va fi suplimentat cu 4 miliarde de lei din fondul de rezerva bugetara, bani cu care sa-si inchirieze, provizoriu, un sediu adecvat. ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va primi bani de chirie de la Guvern. Bugetul acestei institutii va fi suplimentat cu 4 miliarde de lei din fondul de rezerva bugetara, bani cu care sa-si inchirieze, provizoriu, un sediu adecvat. Oficialii Executivului arata ca inchirierea unui sediu este o masura temporara deoarece CSM i s-a atribuit spatiul necesar in imobilul in care functioneaza acum Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Imobilul respectiv este pe strada Capitan Aviator Alex. Stefanescu nr. 1, sector 1, Bucuresti. AVAS va primi in administrare un nou sediu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...