10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialConsilieri din Arad au averi in strainatate

Consilieri din Arad au averi in strainatate

– O parte dintre consilierii judeteni din Arad detin proprietati imobiliare atat in Romania, cat si in alte tari, iar unul dintre alesi are conturi deschise si la banci comerciale din Statele Unite ale Americii, conform declaratiilor lor de avere.

Astfel, Gheorghe Seculici, care este si presedintele PD-L Arad si socrul primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca, detine trei imobile, printre care si o casa de locuit in Statele Unite ale Americii, in Lawrenceville, a carei valoare impozabila este 140.000 de dolari si care a fost dobandita prin cumparare. Seculici mai detine o casa de locuit in municipiul Arad, cu valoare impozabila de 200.000 euro, dar si o casa de vacanta in localitatea Secas. Totodata, liderul PD-L Arad mai detine aproximativ 40 de hectare de teren in judetele Arad si Timis, obtinute prin mosteniri, donatii si retrocedari. Valoarea impozabila a acestor terenuri este de peste 140.000 euro.
Gheorghe Seculici, fost vicepremier in Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu, mai detine doua conturi in banci comerciale din SUA, unul in valoare de 46.000 dolari, iar celalalt este de 10.000 dolari. Consilierul judetean mai are actiuni in valoare de 188.000 euro la SC Proiect SA din Arad, firma la care ocupa functia de director general. Liderul democrat-liberalilor din Arad mai detine bijuterii in valoare de 45.000 dolari, precum si doua autoturisme (Nissan Murano si Toyota RAV 4), a caror valoare estimata depaseste 70.000 euro.

La randul sau, consilierul judetean Adrian Nasui (PD-L) are in proprietate un teren si o casa in localitatea Battonya din Ungaria, valoarea de impozitare a acestora fiind de 65.000 lei. Atat terenul cat si casa au fost achizionate anul trecut. Nasui mai detine un apartament in municipiul Arad si unul in Poiana Brasov, valoarea impozabila a acestora fiind de 430.000 lei, dar si o casa de vacanta in zona Insulei Mures din Arad. Consilierul PD-L, mai are trecute in declaratia de avere trei autoturisme. Este vorba de un Peugeot, un Citroen si un Mercedes. Totodata, Adrian Nasui este actionar la mai multe firme, unde detine actiuni in valoare de 900.000 lei.
si consilierul judetean Mircea Purcaru (Partidul Conservator) detine un teren in suprafata de 1.500 metri patrati si o casa in localitatea maghiara Battonya. De asemenea, consilierul PC, care este managerul unei firme de transport, mai detine un teren de 10.000 metri patrati si un spatiu comercial in municipiul Arad.

Cele mai citite

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă