Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conferinta Nationala a Rectorilor la Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia gazduieste timp de doua zile, in perioada 10-11 iunie 2005, Conferinta Nationala a Rectorilor, considerat unul dintre cele mai importante evenimente organizate de institutia de invatamant superior ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia gazduieste timp de doua zile, in perioada 10-11 iunie 2005, Conferinta Nationala a Rectorilor, considerat unul dintre cele mai importante evenimente organizate de institutia de invatamant superior de la infiintarea acesteia.
La intrunire sunt invitati ministrul Educatiei si Cercetarii, Mircea Miclea, presedintii Comisiilor de Invatamant ale Parlamentului, secretari de stat, directorul general al Directiei Generale a Invatamantului Superior din cadrul Ministerului Educatiei, rectorii institutiilor acreditate, precum si presedintii organizatiilor guvernamentale cu atributii in domeniul invatamantului.
Deschiderea oficiala a lucrarilor Conferintei va avea loc vineri in Aula "Dumitru Staniloae" a Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul universitatii. Conferinta se va incheia cu o Declaratie care va fi facuta publica la finalul lucrarilor in plen.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...