Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conditii "indulcite" la licitatia pentru aeroport

» Consiliul Judetean Braila a aprobat, la ultima sedinta, modificarea conditiilor de participare la licitatia pentru desemnarea firmei care va construi aeroportul dintre Braila si Galati, dupa ce primele doua incercari de concesionare a ...

Share

Rodica Daniciuc 0 comentarii

04.03.2008 - 00:00

» Consiliul Judetean Braila a aprobat, la ultima sedinta, modificarea conditiilor de participare la licitatia pentru desemnarea firmei care va construi aeroportul dintre Braila si Galati, dupa ce primele doua incercari de concesionare a lucrarilor au esuat.


Consilierii judeteni au votat modificarea documentatiei de atribuire a contractului de concesionare a lucrarilor publice al carui obiect il va constitui terenul proprietate publica a judetului Braila si realizarea obiectivului investitional "aeroportul international Dunarea de Jos", in extravilanul comunei Vadeni. Astfel, s-a renuntat la conditia ca, pentru a fi admisi, ofertantii sa depuna dovada ca au in conturile lor cel putin cinci milioane de euro sau echivalentul acestora, considerandu-se suficienta dovada ca acestia pot deschide o linie de creditare sau cash de cel putin 200 milioane euro, pentru a asigura fluxul de numerar necesar realizarii constructiei. Redeventa minima propusa a fost redusa la 0,22 euro/ mp pe an, de la valoarea initiala de 0,5 euro/mp pe an. "Am operat niste modificari pentru a indulci conditiile de participare", a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...