Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concurs cu premii pentru studentii de la arhitectura

Studentii Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" pot participa la un concurs de proiecte pentru modernizarea si infrumusetarea sectorului 2, demarat de administratia locala. Principalele domenii vizate sunt: modernizarea cailor de acces in ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.02.2005 - 00:00
Studentii Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu" pot participa la un concurs de proiecte pentru modernizarea si infrumusetarea sectorului 2, demarat de administratia locala. Principalele domenii vizate sunt: modernizarea cailor de acces in sector; amenajare de zone verzi; amplasare de mobilier urban; realizarea de spatii de parcare si de investitii cu caracter tranzitoriu; refacerea iluminatului public, amplasarea unor spoturi de iluminat decorative; construirea unor cladiri reprezentative pentru Bucuresti cu functiuni culturale, sportive, economice si sociale. "Am initiat deja demersurile necesare pentru o colaborare cu Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu", iar dupa stabilirea tuturor conditiilor de desfasurare vor fi organizate concursurile de proiecte. Cele mai bune lucrari vor fi premiate", a spus primarul Neculai Ontanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...