Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cereri pentru situatia juridica a imobilelor

Serviciul Fond Funciar si Registru Agricol sector 3 a primit, de la inceputul acestui an, 31 de cereri prin care se solicita date privind situatia juridica a unor imobile, 23 (adica 70 la suta) fiind deja solutionate. Solicitarile au fost ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
Serviciul Fond Funciar si Registru Agricol sector 3 a primit, de la inceputul acestui an, 31 de cereri prin care se solicita date privind situatia juridica a unor imobile, 23 (adica 70 la suta) fiind deja solutionate. Solicitarile au fost formulate de persoane fizice, instante judecatoresti sau chiar servicii din cadrul primariei. Actele necesare pentru obtinerea situatiei juridice sunt: extras de plan topografic actual, scara 1/2.000 sau 1/1.500, cu delimitarea zonei pentru care este facuta solicitarea si o cerere. Documentele se depun la Serviciul Fond Funciar si Registru Agricol, cu sediul in str. Lucretiu Parascanu nr. 10, etaj 3, camerele 322, 323, 324. Programul de lucru cu publicul este: luni, marti, miercuri si vineri intre orele 8.30 si 16.30 si joi, orele 8.30-18.30.

Citește totul despre:

Comentarii