Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Centru pentru 24 de copii aflati in risc social

In cadrul unui proiect cu finantare externa, 24 de copii din sectorul 2 aflati in situatie de abandon scolar si familiar vor beneficia in anul scolar 2005-2006 de sprijin din partea administratiei locale pentru frecventarea cursurilor ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.09.2005 - 00:00
In cadrul unui proiect cu finantare externa, 24 de copii din sectorul 2 aflati in situatie de abandon scolar si familiar vor beneficia in anul scolar 2005-2006 de sprijin din partea administratiei locale pentru frecventarea cursurilor preuniversitare de stat. Este vorba de un acord de grant in valoare de 19.952 USD, pe baza caruia Primaria si Fundatia "Chance for Life" au infiintat Centrul de Zi "Floare de Camp". Aici sunt consiliati tinerii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani si familiile lor, programul zilnic fiind intre orele 7-17. "Copiii vor primi rechizite, uniforme scolare si vor beneficia de hrana, asistenta psihopedagogica, consiliere psihologica, juridica si sociala. Programul mai cuprinde cursuri de educatie pentru parinti, menite sa contribuie la atenuarea riscurilor generate de lipsurile materiale cu care acestia se confrunta", a spus primarul Neculai Ontanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...