13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCea mai mare instalaţie de Crăciun, o nouă provocare de Cartea Recordurilor...

Cea mai mare instalaţie de Crăciun, o nouă provocare de Cartea Recordurilor pentru bucureşteni

Bucureştiul ar putea intra în Cartea Recordurilor cu instalaţia de Crăciun ce va fi aprinsă, joi, într-un mall şi care va avea peste 150.000 de becuri – recordul mondial actual, potrivit unui comunicat citat de Mediafax. Instalaţia va fi aprinsă la Sun Plaza, joi, la ora 19.00. Reprezentanţii Guinness World Records vor fi prezenţi la Bucureşti pentru a omologa şi înscrie tentativa de record mondial la categoria celui mai mare număr de becuri aprinse într-o instalaţie de Crăciun amenajată într-o singură locaţie.

În prezent, recordul mondial al celei mai mari decoraţiuni de Crăciun este de 150.000 de becuri. Instalaţia de la Sun Plaza include un număr de becuri de câteva ori mai mare decât recordul actual. Numărul efectiv al becurilor din instalaţie face subiectul unui concurs pentru public şi va fi dezvăluit în momentul aprinderii. Anul trecut, în mai, a fost omologată la Bucureşti cea mai mare pungă de hârtie reciclată, realizată de reprezentanţii unui lanţ de magazine. În 2008, Bucureştiul a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai lung cârnat afumat, dar şi cu cel mai mare număr de Moşi Crăciun.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă