Ce planuri are noul guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării

Noul guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușatescu, și-a prezentat proiectul pentru perioada imediat următoare, în timpul unei ședințe ce a avut loc la sediul Instituției Prefectului Tulcea.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 29.04.2017 - 10:30

Noul guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușatescu, și-a prezentat proiectul pentru perioada imediat următoare, în timpul unei ședințe ce a avut loc la sediul Instituției Prefectului Tulcea.

 La întâlnire au participat, din partea Ministerului Mediului, secretarul de stat Ion Câmpeanu și consilierul ministrului Mediului, Lucian  Pătrașcu. De asemenea, la ședință au luat cuvântul și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și prefectul Lucian Furdui.

 „Venetic“ în Tulcea, așa cum chiar el s-a prezentat, guvernatorul Rezervației Biosferei Delta Dunării, Mălin Mușatescu, a vorbit despre pasiunea sa pentru Deltă, cea care l-a determinat, în ultimii 15 ani, să vină săptămânal în acest colț al țării.

 „Îmi propun să ducem mai departe proiectele ARBDD și să punem în aplicare strategia de guvernământ. Sunt convins că Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării nu poate lucra eficient decât cu sprijinul tuturor instituțiilor din plan local. În ceea ce privește modul de abordare a problematicii din  Deltă, trebuie să găsim soluțiile oportune pentru a pune în conexiune interesele comunităților locale cu cele de protecție a mediului“, a transmis Mălin Mușatescu.

Premierul Sorin Grineanu l-a eliberat, luni, pe Grigore Baboianu din funcţia de guvernator al Administrației Rezervației Biosferei "Delta Dunării", care, în urmă cu câteva săptămâni i-a criticat pe Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu pentru faptul că, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat în spațiul virtual cu știucile capturate în Deltă.

 „Aș dori să îl felicit pe domnul Grigore Baboianu pentru activitatea desfășurată, cu profesionalism, la conducerea acestei instituții și să îl asigur de tot respectul nostru pentru tot ceea ce a realizat pentru acest domeniu.  Statutul de guvernator al Rezervației Biosferei Delta Dunării reprezintă, evident, o onoare, dar implică o responsabilitatea uriașă din partea dumneavoastră, domnule guvernator. Delta Dunării nu este numai ceea ce este frumos, ce se vede la televizor. Delta înseamnă rezervație, dar înseamnă și oameni, iar din acest punct de vedere ea trebuie privită ca un tot unitar. Sunt convins, însă, că veți face față tuturor problemelor pe care le veți întâmpina în desfășurarea activității și că veți reuși să demonstrați că sunteți eficient și în acest domeniu“, a transmis vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a dat o nouă replică guvernatorului Deltei Dunării, Grigore Baboianu, după ce acesta l-a acuzat pe social democrat că s-a lăudat cu știucile capturate, în loc să promoveze pescuitul sportiv.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...